Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δενδροφύτευση Πεντέλης, ήμασταν όλοι [?] εκεί...

Ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι υπερήφανος που είμαι Ραδιοερασιτέχνης, είναι ότι ταυτόχρονα, είμαι και εθελοντής [το ένα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το άλλο].

Έτσι λοιπόν, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ΣΚΑΪ, του ΣΠΑΠ και του ΣΡΕ, συναντήθηκα τη Κυριακή 30 Ιανουαρίου, με τα υπόλοιπα μέλη της ΟΕΑ - ΣΡΕ και της ΕΟΔΔ Βαρυμπόπης και ανηφορίσαμε προς την Πεντέλη, για να αποκαταστήσουμε το φυσικό τοπίο που μερικοί ασυνείδητοι κατέστρεψαν πριν λίγα χρόνια.

Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο, η ανταπόκριση του κόσμου, μεγάλη, ήμασταν όλοι εκεί, ήμασταν?

Οι άλλοι Σύλλογοι γιατί έλαμψαν διά της απουσίας τους? Περίμεναν επίσημο προσκλητήριο για να ανταποκριθούν? Να θυμίσω πως η πρόσκληση ήταν ανοικτή προς όλους, και ο ΣΚΑΪ το είχε ανακοινώσει μήνες πριν...

Οι άλλοι Ραδιοερασιτέχνες που ήταν? Ειδικά "ορισμένοι" από αυτούς ήταν εδώ και μέρες εξοπλισμένοι με φτυάρια, αλλά δεν εμφανίστηκαν, μάλλον προτίμησαν να σκάψουν αλλού, αλλά ξεχνάνε πως ότι σπέρνουν, θερίζουν...

Φαίνεται πως ορισμένοι έχουν χάσει κάθε μέτρο, και έχουν μπερδέψει τον Ραδιοερασιτεχνισμό με τα μεσημεριανάδικα, bla bla, bla bla και πράξεις μηδέν.

Ίσος κάποιοι έχουν χάσει το δρόμο τους, ευτυχώς υπάρχουν και πινακίδες ...προς την έξοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου